Wednesday, 2 February 2011

Lelaki ini

Salam,

asyik asyik citer anak anak makan makanan jalan jalan masak masak ... meh aku citer pasal LELAKI INI

walaahhhh ALA ALA AYUUU gitu !

sapa nak masuk minang sila kan.. BUT dah available. xde jawatan kosong mahupun isi tempat kosong untuk orang kedua, orang ketiga apatah lagi yang ke empat..never never..nehi nehi.. INSYAALLAH

Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Ke mana pun langkahku pergi

Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemana pun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Lelaki ini yang selalu mencintamu

Selalu, tanpa ragu

Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu?

Karena cintaku, tak berbatas waktu

Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu?

tetiba ada lagu Anuar Zain. ngeh ngeh.. aku bukanlah peminat Anuar. just nak amek lirik je. sesaja nak fefeeling hekhekhek..



guna jari pon kusutt tau.. ni nama dia rambut sempena pembikinan PhD. tak tahu lah sampai bila boleh bertahan ngan rambut dia ni. selagi abang boleh bawak bersama sama dengan research. bawaklah.. bior berat pale tu. kang kalo dah terlentok tak larat nak junjung meh sayang cantaas. ZASSSkan aje.



ingat senang ke nak dapat rambut ikal curly ni.. macam gurly punya tahu. dari blakang laaa.. pusing depan tengok.. mak oiii BAPAK ORANG.. huk huk huk.

time ni rambut tu tengah tak serabut. kalau hangin tiup. haihhh! tak larat mak nak tengok nyah.. :P

kos mengonting rambut kat sini mahal. £12 skali cantas (kalau tak silap). alasan je tu. kalau mau boley je nak gunting. dah dia kata nak simpan untuk hari tua. kalau ada untung takpe la jugak. hapa pon tarak. kesan DNA berelai relai bergelimpangan sana sini sangat banyak. senang nak cam. udah dia sowang je kinting. hahahahaaa.. tak syak lagi.

nanti kita bukak balik blog ni dalam 10-20 tahun lagi (insyaAllah panjang umur). tengok atuk kamu ni dulu dulu ROCK! boleh citer kat cucu cicit. hua hua huaaa.. siap nyanyi lagu BUNGA ANGKASA bagi kat TokMa.. berangan biar jawooohhh..wakakakaa

daaaa


6 comments:

ishamizu said...

Salam Linda

:) Husband Linda wat PhD kt universiti mana? Linda kerja? Hope we can keep in touch. :)

Rafidah AKA Linda said...

ishamizu - Brunel Uni. Uxbridge. Sy x keja. suriruma je. salam perkenalan yea ..:)

Yan-t said...

rmbut aku pun tk cengitu....
curly gitewwww

Rafidah said...

yanti - ini rambut mahal ni.. hahahaaa
kalau time serabut, bole pengsan nengoknya..

Yan-t said...

hahahahhaaaaa....
caya la DC...

Anonymous said...

eiiii....tula..selalu ejek supi bile bangun tido...rope2nye dia pon same jer...hahhahhaha...lagi teruk ada laa...

from : sufi