Tuesday, 6 July 2010

Bermulanya cerita hidupku...


Assalamualaikum w.b.t

Inilah keluargaku. Alhamdulillah moga2 kami akan jadi keluarga yg bahagia.. happily eva after. Dari kiri tentulah suami ku Saharuddin aka DC aka Cek Din, yg belakang baju skolah tu anak yang sulong; Hakim, yg tengah berbaju skolah juga tu anak yg no. 2 ; Hazim, yang didukung ayahnya tu No. 3 ; Hariz dan aku dukung itu anak bongsu kami ; Puteri. EMPAT orang sumenya anak2ku .. stakat ni hehehe cukuplah kan ... taraf hidup tinggi..


haaa yg ni plak gamba kami sekeluarga mase musim sejuk (winter) aikk nape winter..hoho lupa nak bagitau ... kami sekuaga skang berada di London, United Kingdom... tapi skang di London musim panas.. panas yg amatss..sampai pening kepala, camtu lah dok kat negara 4 musim nieh...

Cukuplah stakat nie pengenalan berkenaan kluarga.. aku baru nak blaja berblogging .. orang len dh sampai level Master, Phd dah.. aku baru nak amik UPSR hahaha..

Wassalam..

No comments: