Friday, 9 July 2010

XTVT Musim Panas aka Summer...

Salam,

Ngan sape lak yg aku bagi salam tuuu.. xpe lah kalo xde owang baca skalipon anggaplah aku bagi salam pada rumah kosong ... blog ni di create adalah saja2 je nak isik masa lapang utk stori mori citer2 sementelah aku kat London .. eceehhh hebat no bunyiknya.. pada hal neman somi je kan kat sini .. pape pon isteri solehah kan si cc suami.. cehh wahh solehah ke InsyaAllah..

Ni nak citer kat blog ni pasal ape xtvt musim panas kat sini.. dulu2 memula datang jakun gak.. nape lah lambat no nak malam .. alkisah rhopenyaa.. mak oiii siang subuh jam 2 pagi ateee malam nya 9.30 ptg.. fuhh lame btoi.. kalo x dok kat London sampai kiamat pon dok tahu gini kan.. ada hikmahnya dok sini at least tau gok laaa musim summer siang yg panjang..hehehe.. mcm katak bwh tempurung pon ade gak.. enjoy je lah life kat sini.. xde xtvt menarik pon .. pasal kalo ade xtvt menarik pon sume pakai £££ emmmm ape nak buat bajet xde.. bukan xde.. tapi kena jimat2 .. mane lah tau kot2 kompol2 duit bleh g jalan jauh sket..heheh berangan ...

lepakss kat padang bola buduh2 tu je anak2 enjoy pasal lapang ..luas.. dh lari lah sampai penat..hahaha jom tgok ape lah yg dorang buat kat padang tuu..

haaa tgok lah budak tecit nih .. dapat naik basikal roda 3.. yela abang2 sume ade basikal asik rebut2 je.. nahhh enjoy lah ya Puteri..


ngeee abang Hazim tolong tolakkan yea.. tgoklah abg Hazim pakai kasut roda.. dh teror dh dia pakai kasut tu.. kalo x dolu2 asik2 jatuh jea.. tapiiii naik basikal fail .. nx time cuba lg okeh..


haaa tu abang Hakim punya xtvt la .. ngan basikal dia tu.. berdesup peginyaa.. amboi lumba ngan mama pon mama leh kalah .. cemana nihhh.. haisshhh...


Abang Hariz ni amboiii bergaya ngan scooter yeaa.. elehhh cam pandai bwk pon .. lom pandai layiee.. xpe lahh lame2 pandai kan.. praktice make perfect.. cuba okeh 'dun givup' kata ayah..

itulah kesah mereka dan kenderaan masing2 hehehe.. aku ... dan DC alaamaakkkk kenderaan kami KAKI lahhh .. naik nipis tapak kaki ni haa jalannnn je.. teringin gak nek keta apakan daya .. kalo sume belik keta sape lak nak naik tube ngan bas tu.. kang kosonggg lak kenderaan tu kan.. sian dorang xde pelanggan yg mcm kami.. apa2pon kami redha.. ayat pujuk hati ... rezeki manusia kan berbeza beza.. eeheeehh

No comments: