Tuesday, 28 December 2010

Hi Hi Bye Bye Kak Min

22 DEC 2010 -

petang tadi mengiringi kepulangan k.Min and family ke Terminal 4 Heathrow. rasa rasa dah 3 family dah kami iring ke Airport. sampai perasaan yang sedih dah jadik tak sedih sangat. sepatutnya berair air mata. tapi adegen Terminal 4 dah jadik adegen ketawa ketawa.

malam tadi pegi penuh sangat Heathrow. macam ada lambakan penumpang. selalunya tak ada lah sesak sangat. mungkin ekoran dari salji tebal ade flight yang delay. ada yang tersadai kat Airport. kesian tengok. Terminal 3 pulak yang bukan penumpang tak boleh masuk.

Aku, DC dan Puteri tumpang Aidi dan Yus pegi Heathrow. petang tu berbizi bizian lah kat dapur nak membuat FRUIT TARTLET untuk Kak Min. sementara tunggu baby sitter (Wieda dan Fatin) datang untuk jaga Hakim Hazim Hariz yang tak ikot sebab MPV dah tak muat.

ok kita layan gamba yang separa sedih ni hingga dah jadik tak sedih sebab ada kes pembahagian HARTA hahaha.. pembahagian resepi lagi kat tepi tiang besi Terminal 4. memang kenangan dalam sejarah lah.


SELAMAT JALAN K.MIN DAN FAMILY
MOGA JUMPA LAGI KAT UTHM PARIT RAJA YEH..
nanti kalau kami datang Parit Raja tolong pilihkan pasu kat Air Hitam yeh.. hehehe..

AKU AKAN MERINDUI MU.... sob sob

malam tu balik umah terus makan ikan bakar sedap hingga licin pinggan.. whoa Fatin and Wieda dah boleh jadik chef woo.. ehehe

No comments: