Friday, 29 April 2011

UK cuti Willian and Catherine Kawin



yeayy! hari ni UK coti.. sebab .. aik takkan tak tahu.. cucunda Queen nak kawin. dasat preparation dorang ni. sebulan sebelum orang ramai dah sibuk dah. tv media sume buat liputan. siap count down lagi hari hari. ye la glemer.. sume kenal. cucu queen kan.


dia punya demam preparation kawin ni sampai ke budak budak skolah skali terbabit. siap ada Royal Week. semalam Royal Day..

anak anak semua pegi skolah kena pakai baju colour Union Jack (Bendela British) merah, biru, putih. lunch pun siap ada menu Royal lagi. semalam jugak pelajaran dorang tentang Royal family dan suku sakat. buat aktiviti sume berkait dengan William dan Catherine lah.

balik skolah je tengok pelbagai baju beragam budak skolah pakai. siap buat mahkota di raja lagi kau.. HAHA.. semua pakat pakai. sume nak jadik cucu raja jugak. yang pompuan pun nak jadik Cinderalella macam Catherine.

Hazim siap bawak balik 2 bijik Muffin Royal Wedding.. amboii..

Hakim siap kena decoration kek untuk Royal Wedding .. gamba je laa

Hariz bizi dengan crown 'I'm Prince Hariz' katanya laa..HAHAHA.. mana datang ketoronan raja kau.. Raja Gopal ada laa..:P

kat TV orang ramai sibuk benar nak tengok Catherine punya dress. siap ada pasang kemah bermalam kat laluan perantin. huihh.. gila la dorang ni taksub sangat.. beramai ramai plak tu.. dasattttt

sooo ari ni kami santai sambil tengok tv royal wedding ni.. DAAAA

7 comments:

MakSuSuE said...

g ler...joint sama..hissss rugi dh duk sana x g tengok..gaun dia mesti pnjg meleret..

Yan said...

Akak pun kemaruk gak. tak pernah2 subscribe 711 at astro, ptg ni terus subscribe...

sweet nya...

ada ke FM gambaq depa ni ek..heee..soalan menebak..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy tgk juga di rumah..dekat ntv7..feeling-feeling giteww kan tgk wedding diraja

zahira said...

kat sini pon apa kurangnya...ada yg sanggup amek cuti semata2 nak tgk wedding william & kate nih :)

Kak Aya said...

kak aya pun tak tengok....takat baca kat paper je..

Liza @ Adzriel AB said...

semangat sungguh depa na.. tapi rasanya ramai yg semangat sebab late diana ni..

ilmi hakim said...

kak sue - nak pegi?? isk idok le.. orang ramai macam ulat. silap2 mati tersepit kat lautan manusia tu.

kak yan - 1 dunia celebrate.. hehehe

rina - kami pon tengok TV je. lagi pueh hati.. :)

zahira - huyoo amek cuti? berbaloi ke.? kalau puas hati xpe lah.. haha

kak aya - tengok paper x best sgt. tengok tv best skit la..

kak liza - memang betul pon. sume terbayang bayang late diana je. moga dorang bahagia hingga akhir hayat. tak macam ibu dia..