Tuesday, 8 March 2011

Pasang HEARTBEAT kat Blog dapat DUIT!!


korang .. nak dapat duit tak ? jom pasang HEARTBEAT kat blog. click iklan yang kiut kat bawah ni :-




dah click ?
OK bagus bagus..

teruskan register pulak.. click BULATAN bawah ni..



teruskan register click kat anak panah besau tu ...



teruskan register ..
jawab soklan kat tempat kosong yang dorang dah sediakan tu ..
then tick 'AGREE' dannn click 'CONTINUE'



then click 'join HB!Affilliate'


scroll ke bawah click plak 'online application' (kat anak panah tu)



isik form yang dia sediakan...


pilih nak cara pembayaran macamana..
masuk no akaun boleh..
guna cek pon boleh


click 'GET A CODE' plak.. sebab nak dapatkan code

pilih la code yang macamana sesuai untuk letak kat blog korang ..
nanti copy paste bulatan merah tu

kalau nak earning .. boleh cek dengan click 'My HB!Affilliate'









ni sample blog yang dah pasang iklan HEARTBEAT.. nak masuk dalam blog ni macam biasa lah guna design HTML masukkan code yang dah copy dan paste



pasang la ye .. pasang tau.. untung ni. boleh buat duit. sambil sambil suka suka conteng cerita merapu kat blog, boleh jugak menjana DUIT kan. kau tanak? rugi laa.. aku NAKKK.. ajak follower pasang jugak tau! ajak jiran sebelah rumah. jiran sebelah kampung kau jugak. lagi bagus panggil sume orang kampung ke orang bandar ke yeh.. kalau boleh panggil Husin, Abi Hurairah, Usop, Mat Karen, pak Jabit, ... sume sume laa.. hahaha ehh ehh make sure dorang ada blog tau


dah dah dahh.. pegi click SEKARANG.. register


5 comments:

Lady Lavender said...

saya dah register past few weeks tapi tak tampal banner. Tatau nak letak ke tak heehee..sebab rasa mcm takde org nak click2 aje :-)

Galuh Cendra Kirana said...

heheheh. saye sudahhhhhhh!!!!!! jom jom saye pun nak ajak abi hurairah ngan usop. dorang pasti suke! kak. saye nk copy akak punye entry boleh? nak ajar dorang xpandai... hehehe

rafidah said...

LL - xpe letak je kat blog. pastu iklan kat entry mcm fidah buat ni.. terpulang kat org nk clik ke tak.. just cuba..:))

galuh - kalau kamu pandai copy boleh je buat.. akak bagi ijin.. hehehe.. tapi kena letak link kan blog akak tau.. kasik promote hahaha.. :)

Yan said...

akak akan cuba nnt. Internet bit prob.. Thanks for the infos.

Galuh Cendra Kirana said...

yeahhh!!! tengs tengss... hehehe. bab promote ni mmg sukenye sayee..