Monday, 21 March 2011

releks @ park



pagi sabtu yang dah masuk tenghari (19 mac 2011) plan plan pi piknik kat Park ngan The Bujang geng. tetiba Yus col kata nak join 10 kaki. haaaa apa lagi terjadiklah rombongan makcik pidah ke park. ah bukannya jawoh pon. sepelaung je pon. ni gara gara gamba lepak bersama Daffodils telah menGODA dorang untuk pegi sanun.

alololo comeinya anak mama sume ni..:P
psttttt tudung hitam dan tudung putih yang duduk tu masih single.. ececece

lepas penuhkan tangki perut dengan brunch nasik lemak sambil menunggu geng bujang sampai. aku ngan yus main mekap mekap. conteng conteng muka dorang. dengan muka Natasya dan Irdina sekali aku conteng. Irdina yang sebaya Puteri senyap je kena mekap. lebih lebih lagi bila soh pejam mata nak pakai eye shadow.. wah kemain suka.. aku selalu je buat keja gila pakai mekap ni. ;)

anak anak berTUJUH (4 anak aku 3 anak yus) bersakan sakan lah main playground. main beskal yang dah jadik jeruk selama 3/4 bulan. last main masa Autum ritu. lepas tu kami kuburkan kat garden belakang. ni dah masuk spring korek balik kubur.

kami mak mak dara dan anak anak dara lepak borak borak story morry sambil memakan sandwich tuna made by anak anak daro. SEDAP. asyik sangat dok bercerita macam tak cukup mulut sambil goyang tempat duduk menan kat park tu. sampai tergolek telentang aku. buat malu jek :P



eh eh macam sebaya la kita sume kan kan.. walaupon beza aku ngan dorang 13 tahun kau.. aku no hal punya boleh masyuk line. nampak muda lah ai..:P

kepenatan memasing sampai ada yang terZZZZZ.. pekena mee goreng. lepas yus balik kami sambung xtvt tengok movie Mantera sampai tah pukul bapa gaknya dorang tido.. aku dah hanyuttt..

besok tu xtvt favourite.. CAR BOOT. carboot kecik je kat Greenway. dalam dewan. tapi syiok jugak.. murah selai baju baby 10p.. sama dengan 50sen !!. ada ke rega baju kat mesia 50 sen weiiii..??? besok aku citer ehhh....DAAAA

marilah gamba bercerita pula....

dua budak genit sesat di taman bunga
Irdina dan Puteri

ni apa kes??? uhuk (jgn mara haaa)

wahhhh ini taman kamu worang yang punya yea..

ni ada artis korea sesat kat uxbridge
Natasya

ni pon ala ala plakon korea. tapi watak mak laa.. kekeke..
Birthday Mom hari tersebut 19 Mac 2011!!
Hepi Besday Yus...

ni pelakon tambahan citer korea.. kihkihkih..
kiri : Fatin, Izni, Wieda, Yus








5 comments:

YAYA AZURA said...

Happynya...
dah spring ek..cantik bunga2 tu semua
...

Galuh Cendra Kirana said...

loikeee the most Daffodils... santeknyee.. dalam gambar serupa itu gambar dia yg punya... nice!!! :)

Hafzan Sarah said...

cantik lah permadngan semer2 tu..
pic yg melompat tu klakar..nmpak aktif gitooww.hehe

entri terbaru:
Mengapa Bunga Raya Dipilih Sebagai Bunga Kebangsaan

Kepada Manusia yg Suka Pakai Ledging

ishamizu said...

Bestnya lepak2 kt park..posing, borak2 n mkn2 camtu. i loikee..:)

kn best klu dok dkt, bley join akk! (x malu..;p)

Rafidah said...

yaya - memang cantek. tengok cantek dapat pegang apatah lagi.:))


GCK - nanti bulan 5-6 akak upload roses pulak.. lagi cantek..

hafzan - pic lompat tu saja je menceriakan.. hehehe

izu - tu la kan.. kalau lah kita duduk dekat memang ni lah xtvt kita tiap minggu. maklom le senasib.. surirumah yang boring..hihi