Saturday, 18 September 2010

Marathon Parcel

Salam,

sepanjang minggu ni lepas2 Raya ni rse cm gumbira lah gumbira amatss.. berbunga bunga hati ewahhh bukan stakat bunga jek.. siap daun akar batang .. eh lebey2 lak ..maksud gumbira yg luas lahh..


sebab... terima parcel atau bahasa pendalaman skit 'bungusan' fr M'sia.. 1st dari Nenek.. Nenek angkat anak2 aku.. nenek Rohana.. (nama dia) memula terkejut jugak ingatkan Puteri ada peminat misteri hehehehee..


skali bukak tengok dalam waaaaaaaaaaaaa senyum sampai telinga.. jom tengokk apa ada isi dalam..

taraaaaaa....


best lah best best sangat2.. walaupon berjaya membikin Puteri punya baju kurung mase raya aritu. tapi dapat jugak baju kurung yg proper tanpa cacat cela. airmata rase mcm nak tumpah ke bumi tengok baju kurung tu pas2 suruh Puteri try cuba test tergelek sana terpusing sini.. wahhh mana tak berbunga hati ke'mama'an aku nih.. aduh..

yg 2nd lak dapat bungkusan dr M'sia jugak..tapi bukan pos.. kirim dari Kak ANI (mekasih kak.. moga Allah limpahkan rezeki buat akak sekeluarga) .. jom jom tengok..hheheh


yg tak leh tahan tudung tu.. hahaha.. tengok orang M'sia bergaya ngan tudung2 ala ekin la, ala2 ct la.. wah bikin jelos wooo.. berdarah jantung. yelaaa.. kamu kena paham..sini UK tau UK tau..United Kingdon di London lak tu .. hukhukhuk mana lah ade jual tepi2 jalan tudung ala2 nutup aurat nieh.. sedeyyy.. ade gak laa yg mcm scarff.. yg pendek tu. tak nak tak nak nak mcm keras2 instant tu .. kira yg latest la kan. nak jugak ikut tren..hakhakhak..



ni pulak berciri makanan ... sambal goreng campur2 (kacang, bilis, tempe) euwww.. sedap kemain.. bungkus silver tu kopi kluang, pack yg clear tuuu tak kenalllll dia lah si udang kering..

tapiiiii alamakkkkkkk tudung2 yg indah itew telah berBAU Udang Kering..huh !!! jgn risau ia tak menghalang aku utk menggaya kan tudung tu.. hahaha.. bau udang kering pon baulah..


opssss tertinggal satu.. cik bunga kantan. oleh kerna SUSAH AMATSS nak dptkan cik bunga ni.. so aku import lah dari m'sia.. mcm sayang nak guna..


malam2 yg aku terima parcel tu.. TIDUR DALAM SENYUMMMM :) :) :) :)....



No comments: