Saturday, 14 August 2010

Puteri's Birthday

sekejap jek dah pose hari ke 4 kan.. kan ..orang kat Mesia dah puasa yg ke 5 dahh kami kan lewat skit. alaaa lewat beberapa jam ajek.. xyah lah nak padan muka kat aku.. haha..

skang ni tengah tunggu buka pose.. xde ape sgt nak stori.. menu je la.. Nasi Tomato mkn ngan Ayam Msak Merah je.. sempoiii.. xde xtra kuih xde bubur2 xde air tebu xde popia2 bagai sempoi sesempoi yg boleh.. xyah membazir la kan. hari2 pon air nescafe tarik dan teh O .. biasa kan ..

eh dlm menu2 biasa tu tetiba sampai lak sedekah dari Mis.. ermm Apam Balik nmpak best (pasal lom makn lagi..eheh).. dh minit terakhir ni sampai lak lengkong sirap santan dari Makcik errmm best best.. REZEKI kan

nunggu azam Maghrib sambil layan IKIM.fm wahh syok dengar alunan nasyid2 dan kata hikmah..

semalam tgok video you tube kat FB .. ihh dasyat puting beliung kat Bazar Ramadhan di Jasin tu .. Ya Allah.. sekarang ni Allah bayar cash atas dosa kita.. xtau lah apa dosa2 yg kita buat.. sangat takut.. mungkin pembaziran yg berlaku dlm bulan Ramadhan ni. kdg2 pegi membeli makanan kat bazar ramadhan tu sbb lapar mata.. beli mase tgah lapa kan sure lah mcm2 nak beli.. cuba pegi la bazar ramadhan tu waktu tgah kenyang dan perut penuh mungkin x beli pon mkanan tu .. boleh jadikkan ikhtibar. xmo membazir lahh..

mungkin ade yg kata "elehhh ko bole la ckp pasal ko dok kat London" ... iye memang sini xde Bazar Ramadhan tapiii meh nak bagitau KISAH BENAR.. kami kalo kat Selayang pon memang x pegi le bazar ramadhan ni pasal tahu kalo beli sure x abis dn terbuang. sayang sangat..

8.30 pm - eh eh ok lah nak buka pose nih .. babai .. jom makan

ok ok bole sambung balik ..

11.59 malam - Hari ni 14 August 2010 besday PUTERI ke 2 tahun ermmm dah besar dah dia ..esok nak citer panjang pasal Puteri pasai dah ngantukss sgtt .. ni kira mcm Prelude la keshah Puteri 2 tahun.. ahah.. cam pelem lak..

2 comments:

rohana said...

Happy Belated Birthday Puteri..dah beso dah anak dara sorang nie..mudah2an jadik anak dara yg baik, rajin buat kerja rumah, tolong mak masak2...hehehe...pejam celik pejam celik dah 2 tahun umur dia...sapa sangka kan dot...4 hero terselit gak 1 heroin...cepat tul masa berlalu...mcm aku la nie...dulu nurin tu ke sana sini aku gendong..tahu2 dah darjah 1..sekejap jer rasa..mcm baru jer aku lahirkan dia...

Rafidah said...

thanks for da wish...betul la Na.. mcm kelip kelip jek mreka dh besar kan.. eh Nurin dh darjah 1 yee.. waaa anak dara sungguh la tu..